Coș de cumpărături

Email: office@thebikers.ro

Transport gratuit la comenzi de minim 500 RON

Telefon: 0770.512.454

Cine suntem noi?

Am inceput fără frică

Începutul lui 2020

Exact! Am plecat la drum în 2020 cu declarația după noi. A fost anul care nu te-a lăsat să crezi, să visezi sau să speri. Atunci a luat naștere TheBikers.ro, momentul în care s-a riscat totul și totul s-a pus la bataie. Astfel, astăzi am ajuns să mulțumim clienți din toată România și nu numai, cu produsele în care noi credem cu tărie!

În fiecare zi

Oferim versatilitate

În magazinul nostru nu există conceptul de copie. Tocmai din acest motiv am ales să fim diferiți. Încă un magazin pe piața românească nu ne mulțumea absolut deloc. Ne diferențiem prin versatilitate pentru că suntem singurul și primul magazin din România care nu se rezumă doar la o categorie de produse. Îți oferim două pasiuni care de multe ori vin la pachet iar singura legatură dintre ele ești chiar tu.

Paradoxal

Simplitatea este complexă

Poate cel mai complicat lucru în zilele noastre este să te dedici simplității. Echipa TheBikers.ro îți pune la dispoziție, după multă muncă complexă, o interfață simplă și o experiență unică de shopping.

Echipa din spatele experienței tale

1234124 (1) (1)

Andrei Covoran ✅

Fondator TheBikers.ro
„Satisfacția în afaceri vine abia atunci cand te axezi pe clienți, si nu pe produse. Abia atunci magazinul este mai mult decat un business.”
VGP_1415_20 (1)

Cristina Ciobanu ✅

Expert Marketing
„Clienții multumiți nu doar că se întorc, nu doar ne recomandă, ci insistă ca prietenii lor să fie la fel de încântați de experiență.”
VGP_1252-scaled (1) (1)

Theo Șolea ✅

Web developer
„Apropie-te mai mult ca oricând de clienți. Atât de aproape încât să știi de ce au nevoie înainte de a-și da ei seama.”

Clienții noștri, prietenii noștri!

Clienți au toate magazinele. Noi ne dorim să ne facem prieteni astfel încât să dezvoltăm o întreagă comunitate Moto și Outdoor în România.

Doru Trăscău
Doru Trăscău
Membru fondator The Mono Jacks
Read More
Andrei Covoran, omul din spatele proiectului, este un mare pasionat de motociclete și asta este lesne de înțeles dacă îi urmărești parcursul. Emisiuni TV, Video-Reviews, Articole, Instructor Moto, iar acum, magazinul TheBikers.ro pentru cei ce iubesc motociclismul. Recomand!
Marius G. Gorea
Marius G. Gorea
Manager Vânzări Yamaha România
Read More
Lumea moto din România este într-o continuă expansiune. Iubitorii de două roți motorizate, fie ei din garda veche ori cea nouă, sunt foarte pretențioși atunci când trebuie să-și achiziționeze accesorii pentru jucăria lor, ori echipament de protecție personal. Când unul din breaslă, în speță Andrei Covoran – fondatorul TheBikers.ro ajunge să deschidă un shop online super diversificat ce se adresează motocicliștilor, nu poate decât să mă bucure. Recomand magazinul online TheBikers.ro!
Intrepid I. Ionescu
Intrepid I. Ionescu
Senior Copywriter & Vlogger Youtube
Read More
Este primul magazin Moto & Outdoor de pe care comand produse. Nu am mai întâlnit până acum aceste nișe împreună și este îmbucurător să văd asta în România. Totul a decurs perfect din momentul în care am plasat comanda până mi-a ajuns curierul cu produsul. Sunt cu adevărat profesioniști, prompți și mereu la dispoziție pentru orice detalii. Felicitări pentru noul concept, seriozitate și atitudine către client!
Previous
Next

Brand-urile cu care ne mândrim!

La noi în magazin nu există compromisuri când vorbim despre calitate și siguranță. Tocmai de aceea am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate branduri de pe piață, fie că vorbim despre Moto sau Outdoor.

TRANSPORT GRATUIT

Comandă în valoare de minim 500 RON iar noi îți oferim transportul gratuit

RETUR 14 ZILE

Hotărârea nu-ți stă în caracter? Ai 14 zile drept de retur! Mai multe detalii în Termeni și Condiții

REVIEW-URI

Vrei să știi exact ce cumperi? Echipa noastră îți oferă review-uri ale produselor tale preferate

NETOPIA mobilPAY

Achiți produsele preferate rapid și în siguranță prin cel mai popular procesator de plăți online din România