Steril – For School & daily use
22,40 lei 16,90 lei Adaugă în coș
Reduceri!

Steril – For School & daily use

16,90 lei

-25%

Recipient 100ml cu nebulizator pentru aplicare uniformă și rapid. Se poate utiliza cu usurință după o zi lungă în care purtăm mănuși moto, în mașină, la școală, la locul de muncă, în timpul meselor sau în timpul activităților sportive. Încape fără probleme în orice ghiozdan sau cutie a motocicletei tale. Este inodor și nu conține alcool.

Garantăm siguranța achitării online

Transport gratuit la comenzi în valoare de minim 500 RON

  • Drept retur 14 zile
  • Comandă înainte de ora 12 și expedierea se poate face în aceeași zi

Produsele din gama Steril sunt rezultatul progreselor tehnologice si stiintifice din ultimii ani cu privire la ingineria nanoparticulelor de argint.

Argintul (Ag) este recunoscut si acceptat de comunitatea stiintifica si medicala la nivel mondial pentru actiunea lui puternica impotriva unei game largi de bacterii si virusi.

Steril este o soluție profesională pentru curățarea și întreținerea mâinilor 100% naturală, fără clătire, fără alcool, cu mod de acțiune rapid și persistent. Are și efect antimicrobian. Are în componența sa doar ingrediente 100% naturale, și anume apă, proteină vegetală și nanoparticule de Ag ca substanță activă.

Steril nu contine alcool. Echipa noastra de cercetatori a optat pentru lansarea unui produs sigur, comparativ cu produsele invechite pe baza de alcool, care sunt recunoscute pentru actiunea lor dar si pentru riscurile la care se supune consumatorul atunci cand le foloseste. Astfel soluțiile și produsele din gama Steril nu sunt toxice la înghițire sau la contact cu ochii, iar testele realizate demonstrează aceste lucruri. Pot fi folosite inclusiv de către persoanele cu piele sensibilă, astfel Steril este produsul recomandat și pentru copii.

Pe langa caracteristicile importante de a nu prezenta toxicitate la inghitire si contact cu ochii sunt completate de faptul ca Steril nu contine miros si nu lasa senzatia neplacuta de strat lipicios datorita faptului ca nu contine glicerina. Aceste caracteristici fac ca Steril să fie alegerea ideală inclusiv pentru reprezentanții industriei HORECA

Informații suplimentare

Brand

Biotech

Culoare

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Steril – For School & daily use”