Coș de cumpărături

Email: office@thebikers.ro

Transport gratuit la comenzi de minim 500 RON

Telefon: 0770.512.454

Ajutor & Asistență

Vrei să vorbim?

0770.512.454
office@thebikers.ro

Social – Follow Us

Termeni & Conditii

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor şi conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atenţie a acestora.
MOTO HEADS MEDIA TV S.R.L isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.
Accesul sau vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor şi conditiilor de ultilizare, si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea, reprezentand intelegerea dintre parti.

Relatia dintre parţi este guvernata de urmatoarele acte normative:
OUG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor
OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii
Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relaţia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor
Legea 365/2002 privind comertul electronic

MOTO HEADS MEDIA TV S.R.L. garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.thebikers.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce parţial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde sau revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau fara acordul prealabil scris al acesteia.
Intregul continut al site-ului www.thebikers.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea MOTO HEADS MEDIA TV S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul MOTO HEADS MEDIA TV S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.
Domeniul www.thebikers.ro este detinut de catre MOTO HEADS MEDIA TV S.R.L.
Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelor de comercializare, siglelor şi emblemelor, in forma directa sau „ascunsa” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa este interzisa si se pedepseste conform legii.
Produsele comericalizate pe www.thebikers.ro beneficiaza de garanţie legala de conformitate de 2 ani de zile. Garanţia legala de conformitate este guvernata de Legea 449/2004. Certificatul de garanţie de conformitate poate fi gasit AICI.

Garantia Produselor
CERTIFICAT DE GARANȚIE

Prezentul Certificat de Garanţie reglementeaza aspectele privind garanţia de conformitate asociata produselor vandute de MOTO HEADS MEDIA TV S.R.L prin intermediul site-ului www.thebikers.ro
In sensul prezentului certificat de garanţie de conformitate se definesc urmatorii termeni:

 • Consumator – orice persoana fizica sau juridica care achiziţioneaza produse de pe site-ul thebikers.ro;
 • Produs – orice bun material a carui destinaţie finala este consumul sau utilizarea individuala sau colectiva disponibil spre vanzare pe site-ul thebikers.ro;
 • Vanzator – MOTO HEADS MEDIA TV S.R.L, persoana juridica autorizata care comercializeaza produse prin intermediul site-ului propriu, in condiţiile unui contract incheiat intre societate si consumator;
 • Elementele de identificare a produsului – numele şi codul produsului, sunt menţionate in factura fiscala care insoţeşte produsele achiziţionate de Consumator, livrata consumatorului fizic cu produsul sau electronic prin e-mail;
 • Termenul de garanţie de conformitate – este de 2 ani de la data intrarii in posesie a produsului de catre consumator pentru produsele ale caror durata medie de utilizare este de 2 ani de zile ;

Drepturile dvs. in calitate de consumator nu sunt afectate prin garanţia comerciala.
Garanţia legala de conformitate este stipulata in Capitolul III din Legea nr. 449/2003 (modificata prin Ordonanţa 9/2016 la 28.02.2016) şi cuprinde urmatoarele articole dupa cum urmeaza:

 • 9: Vanzatorul este raspunzator faţa de consumator pentru orice lipsa a conformitaţaii existenta la momentul cand au fost livrate produsele.
 • 10: In cazul lipsei conformitaţii, consumatorul are dreptul de a solicita vanzatorului sa i se aduca produsul la conformitate, fara plata, prin reparare sau inlocuire, conform art. 11 sau sa beneficieze de reducerea corespunzatoare a preţului ori de rezoluţiunea contractului privind acest produs, in condiţiile art. 13 şi art.14.
 • 11 –
 1. In cazul lipsei conformitaţii, consumatorul are dreptul de a solicita vanzatorului, in primul rand repararea produsului sau are dreptul de a solicita inlocuirea produsului, in fiecare caz fara plata, cu excepţia situaţiei in care masura este imposibila sau disproporţ
 2. O masura reparatorie va fi considerata ca disproporţionata daca aceasta impune vanzatorului costuri care sunt nerezonabile in comparaţie cu cealalta masura reparatorie, luandu-se in considerare: valoarea pe care ar fi avut-o produsele daca nu ar fi existat lipsa de conformitate, importanţa lipsei de conformitate sau daca cealalta masura reparatorie ar putea fi realizata fara un inconvenient semnificativ pentru consumator.
 3. Masura reparatorie va fi considerata ca imposibila daca vanzatorul nu poate asigura produse identice pentru inlocuire sau piese de schimb pentru reparare, inclusiv ca urmare a lipsei utilajelor sau a tehnologiei aferente.
 4. Orice reparare sau inlocuire a produselor va fi facuta in cadrul unei perioade de timp, stabilita de comun acord, in scris, intre vanzator si consumator, luandu-se in considerare natura produselor si scopul pentru care acesta a solicitat produsele. Perioada de timp stabilita nu poate depasi 30 zile calendaristice de la data la care cumparatorul, dupa caz, a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului sau a predat produsul vanzatorului ori persoanei desemnate de acesta pe baza unui document de predare-preluare.
 5. In cazul repararii produsului, in acesta vor fi montate numai piese noi.
 6. Vanzatorul are aceleasi obligatii pentru produsul inlocuit ca si pentru produsul vandut initial.

Art. 12. – Notiunea fara plata, prevazuta la art. 10 si 11, se refera la toate costurile necesare aducerii produselor la conformitate, inclusiv costurile postale, de transport, manipulare, diagnosticare, expertizare, demontare, montare, manopera, materiale utilizate si ambalare.
Art. 13. – Consumatorul poate solicita o reducere corespunzatoare a pretului sau rezolutiunea contractului in oricare dintre urmatoarele cazuri:

 1. a) daca nu beneficiaza nici de repararea, nici de inlocuirea produsului;
 2. b) daca vanzatorul nu a luat masura reparatorie intr-o perioada de timp rezonabila;
 3. c) daca vanzatorul nu a luat masura reparatorie, conform art. 11 alin. (4), fara inconveniente semnificative pentru consumator.

Art. 14. – Consumatorul nu este indreptatit sa solicite rezolutiunea contractului, daca lipsa conformitatii este minora.
Garantia este valabila numai la prezentarea facturii primita impreuna cu produsul la data livrarii si a produsului reclamat impreuna cu toate documentele existente in pachet. Garantia de conformitate nu acopera uzura normala si/sau daunele provocate de pierdere, furt, utilizare improprie, accidente, lovituri, manipulare neglijenta sau malitioasa in mod intentionat.
Orice modificare adusa produselor, incluzand adaugarea, indepartarea si / sau inlocuirea de parti componente sau stickere, lucrarile de servisare sau reparatii efectuate pentru produs de catre persoane neautorizate vor duce de asemenea la pierderea garantiei.
Pentru a opera repararea sau inlocuirea produselor se impune ca deficientele aparute sa nu fie imputabile consumatorului.
Garantia este prelungita cu perioada de timp in care produsul este in posesia Vanzatorului pentru aducerea la conformitate.
The Bikers nu isi asuma raspunderea pentru daune legale accidentale sau indirecte rezultate din defectare sau functionarea eronata a produselor. Orice pretentie de despagubire adresata catre The Bikers nu poate depasi valoarea pretului de achizitie al produsului in cauza.
Politica de Retur
Thebikers.ro ofera dreptul de retur al produsului sau produselor comandate fara nici un motiv specificat, in 14 zile calendaristice de la primirea acestora. Primesti inapoi contravaloarea produselor returnate in maxim 7 zile lucratoare de la initierea returului.
Care sunt conditiile de returnare ale produselor?

 • nu au trecut mai mult de 14 de zile calendaristice de la momentul receptionarii lor (din momentul in care curierul a predat bunul clientului final);
 • in ambalaj de transport initial si ambalaj al produsului original (unde este cazul) nedeteriorate;
 • produsul este nedeteriorat, nu prezinta urme de purtare / folosire si nici mirosuri neplacute;

Care produse nu se pot returna?

 • produse realizate/create/adaptate pe specificatii comunicate de catre client;
 • produsele care nu indeplinesc conditiile de returnare amintite mai sus;
 • cadouri gratuite/produse in format digital;
 • produse de igiena personala sau diferite substante (ex. Cagula, Sosete, Imbracaminte Functionala, Solutii de curatare / intretinere, Uleiuri etc.)

Cum returnez?

 • contactezi TheBikers.ro prin telefon sau email si soliciti returnarea partiala sau integrala a comenzii;
 • confirmi prin orice mijloc de comunicare de mai sus ziua in care curierul poate veni sa ridice produsul ambalat (fara confirmarea zilei de ridicare a returului, curierul nu va fi trimis sa ridice coletul) – atentie la termenul de 14 zile conform termenilor si conditiilor thebikers.ro;
 • produsul trebuie sa fie insotit de toate componentele, in ambalajul original, ambalat corespunzator pentru transport;
 • ne putem ocupa personal de ridicare; comunica acest lucru reprezentantului thebikers.ro si vom aranja ridicarea;
 • costul returului va fi suportat de catre thebikers.ro, daca produsul nu corespunde descrierii de pe site, prezinta defecte de fabricatie sau deteriorari rezultate in urma transportului;
 • costul returului va fi suportat de catre cumparator, daca motivele returului nu sunt imputabile thebikers.ro;
 • daca produsul returnat se afla intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca nou, thebikers.ro nu poate accepta returul. Coletul va fi expediat la client, acesta din urma suportand costul livrarii. Acesta clauza se aplica conf. O.G. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 34/2014 art. 2 lit.E.

Cand primesc banii inapoi?

 • odata ce produsul trimis este receptionat si inspectat, iti vom trimite un email prin care te vom notifica de acest fapt. Tot prin email vei fi anuntat de rezolutia returului;
 • daca este un retur aprobat, contravaloarea acestuia va fi virata in contul cumparatorului (conform termenilor si conditiilor thebikers.ro) in maxim 7 zile lucratoare.

Cum Comand?
Cumpararea produselor din magazinul nostru o puteti face online sau telefonic.

Comanda online
Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului ce contine categoriile de produse cu toate subcategoriile de produse sau prin folosirea campului de cautare. In momentul in care ati apasat „comanda” produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi.
Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului „Trimite Comanda” si parcurgerea paginii de comanda. In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:

Metode de livrare:

 • Prin curier rapid cu sau fara deschidere la livrare, in functie de partenerul livrator

Datele comenzii:

 • Nume si prenume
 • Adresa completa (Judet, Localitate, Strada, Numar, Scara, Bloc, Etaj, Apartament, Interfon daca e cazul)

Metoda de plata:

 • alegeti modalitatea in care veti plati comanda (numerar la livrarea coletului, prin card sau prin transfer bancar)

Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica, a sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.

Comanda telefonica
Telefonand la nr. afisat pe website, un agent de vanzari TheBikers.ro va prelua comanda.
Precizati produsele dorite prin denumirea produsului sau codul de produs.

Metode de livrare:

 • Prin curier rapid cu sau fara deschidere la livrare, in functie de partenerul livrator

Datele comenzii:

 • Nume si prenume
 • Adresa completa (Judet, Localitate, Strada, Numar, Scara, Bloc, Etaj, Apartament, Interfon daca e cazul)

Metoda de plata:

 • alegeti modalitatea in care veti plati comanda (numerar la livrarea coletului, prin card de credit sau prin transfer bancar)

Metode de plata
Puteti cumpara produsele de pe site-ul www.thebikers.ro folosind urmatoarele instrumente de plata:

 • Ramburs (cash) la livrarea coletului:

Contravaloarea produselor si a serviciilor comandate pot fi achitate curierului chiar la livrarea acestora la adresa specificata de dumneavoastra.

 • Transfer bancar:

Plata se poate face si prin virament bancar pe baza facturii proforme, livrarea produselor urmand a se face dupa intrarea sumei (contravaloarea totala a facturii) in contul nostru.
Datele necesare pentru efectuarea platii prin transfer bancar sunt:
SC MOTO HEADS MEDIA TV SRL
CUI 42316506
Nr. Reg.Com. J40/2764/2020
Sediul social: Str. Valea Ialomitei 1A, bl. C18A, sc. 2, et. 3, ap. 57, Bucuresti
Banca Transilvania
Cont IBAN: RO61BTRLRONCRT0539191101

 • Online prin card bancar:

Pentru platile cu carduri de credit sau de debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul mobilPay elaborat de serviciul NETOPIA Payments. Acest sistem asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca si cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. Sistemul mobilPay asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele NETOPIA Payments, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, mobilPay este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor şi se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul mobilPay permite efectuarea de cumparaturi online cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

Modalitatea si termenul de livrare:

Serviciu de curierat
Dorim sa iti oferim cel mai bun cost de livrare posibil si cea mai buna experienta. Tocmai de aceea am ales sa nu colaboram cu un singur partener ci cu cei mai mari de pe piata. Exista firme de curierat ce percep taxe pentru km suplimentari, pentru carburant sau pentru greutate. Tocmai de aceea noi ne asiguram ca indiferent de adresa de livrare, luam cea mai buna decizie pentru clientul nostru.
Produsele se livreaza fie din stocul magazinului nostru, fie din cel al furnizorilor. In urma comenzii, te va contacta departamentul de vanzari pentru a iti comunica termenul.
Produsele aflate in stoc sunt livrate in aceeasi zi daca plasezi comanda pana la ora 16:00 si ar trebui sa ajunga la tine intre una si trei zile lucratoare (in functie de zona de livrare) prin intermediul serviciilor partenerilor nostri. Dupa aceasta ora nu putem garanta ridicarea in aceeasi zi, coletul/ele urmand a fi predate curierului a doua zi lucratoare. In cazul in care produsele se afla in stocul furnizorului, pot exista termene de livrare de pana la doua saptamani.

Daca produsele nu se afla in stocul furnizorului, se va comunica termenul exact in 1-3 zile lucratoare, deoarece avem furnizori care ne livreaza in cateva zile sau saptamani.
Anumite produse care apar cu termen „La comanda” pot fi indisponibile la furnizori si nu pot fi livrate. Termenul de livrare afisat in cazul produselor cu status „La comanda” este valabil doar in cazul in care produsele sunt disponibile in stocul furnizorilor. In functie de disponibilitatea stocului poti primi unul sau mai multe colete cu produsele comandate, in urma unei instiintari telefonice din partea colegilor nostri.

Livrarea este Gratuita pentru comenzile de peste 500 de Lei.
Sub aceasta suma minima transportul are o valoare fixa de 20 lei, TVA inclus.
Livrarea gratuita sau taxa de 20 lei sunt valabile doar in orasele in care partenerii nu percep km suplimentari. Daca va aflati in aceasta categorie, vi se va comunica telefonic costul total al transportului.

Campania Moto Eroi
In primul rand, iti multumim pentru ajutorul adus societatii si comunitatii motociclistilor din Romania si #DinRespectPentruTine avem un cadou, dupa cum urmeaza.
S.C. Moto Heads Media TV S.R.L., sub numele „TheBikers.ro” este partener oficial al campaniei „Moto Eroi” si ofera un discount in valoare de 10% donatorilor de sange din cadrul campaniei.

Reducerea se ofera in urmatoarele circumstante:

 • utilizatorul detine un cont existent sau creeaza unul nou;
 • comanda are o valoare minima de 300 RON;
 • utilizatorul face dovada donarii prin „Adeverinta de donator” sau „Certificat de donator” stampilat;
 • ultima donare de sange nu este mai veche de 12 luni de zile;

Dovada donarii se trimite prin e-mail la adresa office@thebikers.ro sau prin intermediul aplicatiei WhatsApp la numarul de telefon 0770 512 454, continand numele donatorului cat si data donarii.
In urma dovezii trimise si a verificarilor ulterioare, utilizatorul primeste in termen de maxim 48 de ore:

 • Cod unic de discount in valoare de 10% daca acesta urmeaza sa creeze o noua comanda in valoare de minim 300 RON;
 • Reducere aplicata direct comenzii si facturii fiscale daca acesta a plasat o comanda in valoare de minim 300 RON in ultimele 24 de ore;

In cazul in care comanda a depasit termenul de maxim 24 de ore sau a fost deja trimisa iar utilizatorul nu a facut dovada de donator, nu se poate aplica reducerea.
Daca utilizatorul a plasat deja o comanda achitata cu cardul, discountul se ofera prin rambursarea procentului de 10% din total in termen de maxim 7 zile lucratoare, acest termen nefiind controlat de „TheBikers.ro” ci de procesatorul de plati online. Recomandarea echipei TheBikers.ro este ca inainte de a finaliza o comanda prin plata cu cardul, sa ne trimiteti dovada, pentru a evita acest inconvenient sau sa finalizati prin plata ramburs.

Pentru intrebari si sugestii, puteti sa folositi formularul de contact de mai jos.

TRANSPORT GRATUIT

Comandă în valoare de minim 500 RON iar noi îți oferim transportul gratuit

RETUR 14 ZILE

Hotărârea nu-ți stă în caracter? Ai 14 zile drept de retur! Mai multe detalii în Termeni și Condiții

REVIEW-URI

Vrei să știi exact ce cumperi? Echipa noastră îți oferă review-uri ale produselor tale preferate

NETOPIA mobilPAY

Achiți produsele preferate rapid și în siguranță prin cel mai popular procesator de plăți online din România